Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Subscribe RSS

 Tammikuu huomenna
14.01.2020 17:22

puolivälissä ja meillä on ollut tohinaa.No emännyys on aamuisin menny töihin,,,vaikka en tiedä mitä se sitten tarkoittaakin.Olemme joutuneet olemaan keskenämme ja siitä minä en oikein tykää.Aamulla täällä oli oikein rumba-No kattokaapa kun en tykkää emännyyden pois oloiste ja se tekee sen että vatsa alkaa temppuilla.Stressaan massullani ja siksi kakkaraitoja oli joka matola ja emännyys pesi ja manasi.No katsotaan kun hihuomenna emännyys menee iltavuoroon niin mitä siitä sitten seuraa.Ymmärrän kyllä että töitä on tehtävä jotta jääkaapissa on possupihviä mutta,,,,,en tykkää kun emännyys on pois.

Nyt kun se on kotona kuljen perässä ja vahdin....


Kommentoi
 Hyvää uuttavuotta2020!
01.01.2020 11:29

oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille! Huomasin juuri että eilinen kirjoitukseni tänne jäi tallentamatta eli siis ei julaistu.No uusivuosi tuli ja meillä ihan rauhallisesti  mutta ei ulkona.

Päivällä meillä oli vieraita kahvilla ja minä en oikein tykänny yhdestä miehestä.Sähisin kun hän meinas silittää mutta kaikkihan sen jo tietävät että en tykkää miehistä.Paremminkin menen sivuun enkä näyttäydy.Varmaan pentuajoilta jäänyt trauma koska sen jälkeen kun emännyys otti meidät ja muutti itsekseen emme ole mies vieraista perustaneet.

No yöllä sitten alkoi se rakettipauke ja minä pelkäsin niin että hätä pissat tuli lattialle.Ei emännyys minua torunut kun tietää että pelkään.Hän otti minu kainaloonsa ja viereensä nukkumaan ja silitti tassuani ja yritti rauhoitella mutta ei onnistunut.Nytkin aamulla kävelin pihalla häntä pörrössä kun peltti.Onneksi seuraavaan on vuosi ennen uutta pauketta.

 

NO nähdään taas!tuli vieras ja ovikello soi pitää mennä katsomaan mikä siellä on!


Kommentoi
 Tapaninpäivä aamua!
26.12.2019 09:54

Nyt on sitten toinen joulupäivä ja ulkona pikkukerros pakkas härmää.Me emännyyden kanssa kävimme jo pihan tarkastuksella.Nuo kaksi Milla ja Iisu viellä nukkuvat.Joulu meillä meni tooooooooooosi rauhaisasti ja olemme syöneet herrkuja massut pinkeeksi:).

niin se joulu tuli ja meni ja vuosi sadaan odotelle viellä sitä uutta joulua ja tuleehan tässä välissä kesäkin.

Onneksi täällä ei ole lunta ja ei sitä kyllä toivotakkaan.Meille sopii tälläinen talvi että ei ole lunta yhtään.Pohjanmaalla sitä kuulemma on hiukan mutta ei yhtään niin paljon kuin silloin kun me asuimma siellä.siltikin mielummin täällä musta joulu kun sinne takasin...ei ikunä kiitos.Toivoyyavasti emännyys ei saa päähänsä mitään niin idiottia.

tämän blogin käyttö loppuu ensi kesänä ja niin myös minun tarinointini täällä mutta jatketaan siihen asti eikö vain!


Kommentoi
 Vihdoinkin!
24.12.2019 01:12

Joulu joulu tullut juhla armaahainen...En ninä nyt muista sanoja.Me täällä nukuttiin muutama tunti ja heräsimme emännyyden kanssa tosi hyvään tuoksuun sillä meillä kinkku uunissa.Eilen talo tuoksui lanttulaatikolle ja porkkana laatikolle.Juuri tämä on se mikä joulussa on parasta ja viimoistelee joulun.Kaikki hyvät tuoksut saa hyvälle mielelle.

sitten kun aamu kirkastuu alamme riisipuuron keittoon.Kyllä me kinkkua saamme pienen palan mutta ei paljon koska se kuulemma on kissoille liian suolasta.

 

 

Nyt me toivottelemme täältä HYVÄÄ JOULUA IHAN KAIKILLE!


Kommentoi
 Neljä yötä jouluun on...
20.12.2019 10:37

Neljä yötä enää jouluun ja me täällä ikkunasta jo kurkistelemme josko tonttuja näkyisi ja ollaan oltu tooooooooooooosi kiltisti.Äskenkin emännyys käväisi kaupalla eikä tehty mitään kujeita.Pikku kuusikin sai olla ihan rauhassa.No eihän me oikeastaan koskaan olla tuhmia mutta joskus vaan riehaannumme hiukan.Mitään ei esimerkiksi ole mennyt rikki.

Lunta ei ole eikä kuulemma tulekkaan ja hyvä niin sillä kivaahan se on ruohoa popsia talvellakin:)sillä olemme ulkoillee silloin kun vettä ei sada.

Joulusauna on kuurattu puhtaaksi ja vain odottelemme milloin pääsemme sinne.Muutama yö viellä niin sitten...tuodaan kuulemma iso kuusi sisälle ja pikkukuusi saa mennä varastoon.

Joulun olemme ihan kotosalla eikä kuulemma oikein paljon vieraitakaan ole tulossa.

Hyvää joulun odottelua ystävät! kyllä se kohta tulee.


Kommentoi©2020 Ronjan elämää - suntuubi.com